Vildmarksbad og sauna på Tejn havn

Udendørs badefaciliteter på havnen

Booking: Tlf. 6128 1670.

Tejn havns frilufts-"badeafdeling" er placeret i Tejn Lagune ved jollehavnen ved indløbet til Tejn havn. og omfatter vildmarksbad med en flot udsigt op langs kysten til Allinge, sauna og bordgrill. Der er også en trappe fra den yderste ende af jollebroen ned i Østersøen, og i det inderste hjørne af lagunen, lige nedenfor vildmarksbadet, er der en lille strand.

Bad osv. er specielt tiltænkt gæstende lystsejlere og andre af havnens brugere men alle er velkomne, og de lokale bruger det også meget.

Se videoen i stort format.

Bad og sauna skal bookes i forvejen, og benyttelse koster lidt til brænde og vedligeholdelse:

Booking:

Telefon/phone/Telefon +45 6128 1670
E-mail: formand@tejnborgerforening.dk

Vi tænder op og fyrer igen, så der er nogenlunde varmt, når I kommer. Derefter klarer I selv resten, så længe I vil være der. Vi har ikke mulighed for at være omkring jer hele dagen.

Priser/Charges/Gebühren:

Sauna 100 kr pr. gang.

Bad 300 kr pr. gang.

Betaling kan ske med MobilePay til 61 241 (Tejn Borgerforening).

Vildmarksbad og sauna blev indviet 1. februar 2015. Læs om det her. Badefaciliteterne er blevet til for midler bevilget af LAG Bornholm til etablering af flere/bedre faciliteter for havnens brugere.

Billede af stranden i den nye jollehavn Billede af stranden i den nye jollehavn

Videofilm: Nordfilm-Bornholm v. Preben Carlsen

16.2.2019 Tejn Borgerforening, c/o Brita Hansen, Lærkeløkken 6, tlf. 56 48 16 70.  E-mail Webmaster