Trolling Master Bornholm

Blanke fisk

Trolling Master Bornholm er en folkefest, som finder sted i 4 dage i slutningen af april hvert år med omdrejningspunkt på Tejn havn. Byfest, havnefest og fiskerstævne i eet. Anledningen er muligheden for at fange store laks i det åbne hav. Trolling Master Bornholm er Nordeuropas største lystfisker-trolling-konkurrence, som i 2023 finder sted

25.-29. april

Se Trolling Master Bornholms egen hjemmeside. Der står om tilmelding, deltagere, præmier, regler osv. osv.

Efter bådenes hjemkomst kan man hver dag følge vejning og måling af de mange flotte fisk, og efter nyhederne kl. 19.30 sender TV2/Bornholm dagens show direkte fra værftshallen i Tejn med de største fisk og dagens præmieoverrækkelse, lørdag overrækkes desuden præmierne for hele ugens konkurrence. Læs mere i Tejnestiften.

Følg direkte TV-transmissioner fra konkurrencen.

Se fiskernes egne videoerYouTube.

Der er WiFi på havnen og mulighed for at spise, drikke, handle fiskegrej osv. fra telte og boder på havnen.


Vær med til at få det til at ske!

Dette store arrangement kommer ikke af sig selv. Tejn Idrætsforening assisteret af Tejn Borgerforening stiller med et stort mandskab før, under og efter.

Hvis du har lyst til at hjælpe et par timer (eller mere) med de nævnte opgaver, så læs i Tejnestiften hvordan du kan være med. Det kan godt være, det er hårdt ind i mellem. Men vi har det sjovt, og det er en god lejlighed til at lære andre tejnebo at kende.

 

Billede af fiskemaskinerBillede af både, der venter på startDer er mange boder med fiskegrejSå går starten!Billede af indvejede laks

 

23.4.2023 Tejn Borgerforening, c/o Brita Hansen, Lærkeløkken 6, tlf. 61 28 16 70.  E-mail Webmaster